5 november 2014

Snön, det är dags nu!


Jag längtar efter snön. Så mycket att det bara sprätter i bröstet när jag tänker på hur den kommer att knarra under mina kängor. Det är dags nu, av någon lustig anledning känner jag det på mig. Komsi komsi...

 

Jag har aldrig varit speciellt flitig med att skicka julkort. Kanske för att det har känns lite som något man gör om man är en farmor eller mormor. Det är säkert mina förutfattade meningar som spökar, men i år ska det minsann bli ändring. Jag ska designa några olika julkort och skicka till alla jag känner och tycker om. Det är så himla trevligt att få snigelpost med personliga hälsningar. Själv blir jag alltid glad när det kommer annat än räkningar, tråkig information och reklam.

 

Snöflingorna gjorde jag för ett projekt som i slutändan gick vidare med ett av mina andra förslag. Så jag återbrukade det och gjorde ett litet mönster att visa här på bloggen istället.

 

Hoppas att ni har en fin dag!

/Paula


Taggar: illustrationer, jul, Grafisk Design, Snö, Mönster


comments powered by Disqus

Om

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015