måndag juli 4

Att spara små glimtar av livet


Idag kom min nya digitalkamera och lika så min inspiration att fotografera. Jag har alltid älskat att spara små glimtar av livet, men den senaste tiden har jag inte haft lust. Så fort jag såg min gamla kamera ligga där på hyllan i sovrummet kände jag prestationsångesten som ett stort, rykande damm-moln i bröstet. Jag ville så gärna tycka att det var kul. Så jag tog upp kameran, knäppte några bilder, men kände ingen glädje.

 

Det är lustigt vad lite nya prylar kan göra. Nu kan jag inte få stop på inspirationen. Jag har så mycket som måste ut. Här nedan är lite bilder som jag tog med nya kameran i vårt hus idag, bara för att testa. Det är förresten en Nikon D610 och jag är SÅ NÖJD!

 

Ett av våra vardagsrummsfönster som behöver tvättas lite grann.
Vårt sovrum
Signe vill inte sova riktigt än
Vår pelargon är förvånansvärt fin, med tanke på att vi inte har tagit hand om den på säkert två månader.
Henrik gör musik på vardagsrumsgolvet

Taggar: fotografi
Kommenteramåndag maj 2

Skymningssippor


Jag får aldrig nog utav det här.
 


Taggar: fotografi
Kommenteratisdag januari 6

Syltburk = Lampa


Det här är lampan jag pratade om i förra inlägget. Jag hade för många gamla syltburkar och för få lampor hemma, vilket visade sig vara en toppenkombination. Jag vet att den är långt ifrån perfekt. Det läckte in färg under maskeringen när jag spraymålade, och så är den lite sne med några skavanker här och var. Men jag är ändå väldigt glad att jag har tillverkat min första lampa av en syltburk. Nu har jag fått massor av lampidéer och lärt mig hur jag inte ska göra nästa gång. Jag längtar så tills det blir varmare utomhus så att man kan vara ute och sprayfärga utan att frysa fingrarna av sig.

 

Kolla in min nya board på Pinterest endast tillängnad lampor, där finns massor av inspiration på lampor man kan göra själv. Vissa är superenkla och andra lite mer komplicerade.

 

Så här såg glasburken ut från början, bilderna är från min Instagram:

 

Imorgon börjar vardagen igen, men jag ska njuta i en timma till.

 

Hoppas ni har en toppenkväll!

/Paula


Taggar: DIY, Lampa, Syltburk, Glasburk
KommenteraOm

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är © och skapade av mig. Om ingenting annat nämns (såklart).


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015