15 augusti 2016

#patternsundays - Breakfast


Jag surfade runt på instagram här om dagen och hittade det fina kontot @patternsundays. Varje måndag publicerar de ett nytt tema att göra ett mönster efter och på söndagar visar man upp sina mönster under hashtag #patternsundays. Det är ju måndag idag, så mitt är en dag för sent, men det kanske är okej ändå.


Temat den här gången var Frukost. Jag målade kokt ägg och bär, för att det är en perfekt sommarfrukost. Det enda som fattas är en kopp te.

 

Nästa tema är kor. Kanske gör jag något på det med, vi får se, vi får se.

 

/Paula


Taggar: patternsundays
Kommentera7 augusti 2016

Lost in space


Jag har en förmåga att ångra mig så fort jag börjat färglägga en illustration. Var den kanske bättre utan färg? Hur som helst, för sent att ångra. Jag får leva vidare.
 

/Paula

 

P.s.
Jag fyller 28 människoår idag. 28. Det är nästan 30. Vad har jag gjort på jorden i nästan 30 år?
D.s.


Taggar: illustrationer
Kommentera31 juli 2016

Lillan och badtunnan


Vi har semester här hemma. Alla som har haft semester någon gång vet att man lätt kan bli lite rastlös. Så rastlös att man får för sig att bygga en badtunna till sin ettåriga dotter. Henrik byggde den här utav överbliven råspont som låg och samlade damm bakom vårt uthus. Jag och lillan var mest publik.

 

Hon älskade den.
Henrik provfyller tunnan med vatten

/Paula


Taggar: fotografi, badtunna, henrikbygger
KommenteraOm

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015