27 oktober 2016

Monthly makers: Leksaker


Jag har följt Monthly Makers ett bra tag på instagram och varje månad tänkt att jag ska bidra med något. Nu äntligen, efter flera månader av för få timmar på dygnet har jag knåpat ihop ett litet bidrag. Temat var leksaker. Det passade mig perfekt eftersom jag har börjat virka djur på kvällarna när lillan har somnat. Här är mitt bidrag, en väldigt färgglad nalle. Om man kollar på den tillräckligt länge så ser man att den skulle passa perfekt i en skräckfilm, som statist. Ni vet, kameran sveper långsamt genom ett mörkt rum och på en byrå sitter en stirrande nalle som ser lite lätt besatt ut. Jag kollar aldrig på skräckfilmer, det kanske märks. Jag vågar knappt gå från bilen till huset hemma nu när de mörka månaderna är här. hua!

 


Taggar: amigurumi, virka, monthlymakers
Kommentera15 augusti 2016

#patternsundays - Breakfast


Jag surfade runt på instagram här om dagen och hittade det fina kontot @patternsundays. Varje måndag publicerar de ett nytt tema att göra ett mönster efter och på söndagar visar man upp sina mönster under hashtag #patternsundays. Det är ju måndag idag, så mitt är en dag för sent, men det kanske är okej ändå.


Temat den här gången var Frukost. Jag målade kokt ägg och bär, för att det är en perfekt sommarfrukost. Det enda som fattas är en kopp te.

 

Nästa tema är kor. Kanske gör jag något på det med, vi får se, vi får se.

 

/Paula


Taggar: patternsundays
Kommentera7 augusti 2016

Lost in space


Jag har en förmåga att ångra mig så fort jag börjat färglägga en illustration. Var den kanske bättre utan färg? Hur som helst, för sent att ångra. Jag får leva vidare.
 

/Paula

 

P.s.
Jag fyller 28 människoår idag. 28. Det är nästan 30. Vad har jag gjort på jorden i nästan 30 år?
D.s.


Taggar: illustrationer
KommenteraOm

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015