10 september 2014

Boka en fotografering


I början av Augusti var jag i Svarttorp bland de småländska skogarna och fotograferade den här fina tjejen, Matilda, tillsammans med hennes häst.

Min favoritljuskälla är solen. Med eller utan moln framför, sipprandes in genom ett fönster eller helt omslutande ute i naturen. Vill du boka en fotografering tillsammans med ditt husdjur, en vän, din familj eller kanske bara dig själv? Jag kommer gärna till din favoritplats.

 

Hör av dig så berättar jag mer.


Taggar: Paulas Designstudio, Fotografi
Kommentera8 september 2014

Mer natur åt folket


Så här ser min arbetsplats ut just nu. Anledningen till det är att jag har fått ett mycket roligt uppdrag. Jag ska göra 5 illustrationer till en ny vandringsled som just nu planeras och anläggs i Örkelljunga kommun. Jag känner mig lyckligt lottad som har skogen och naturen lutandes mot ytterdörren. Alla har ju inte det, men projekt som det här gör det möjligt för fler att komma ut i naturen och få andas frisk luft. Därför känns det här uppdraget extra roligt och inte minst viktigt för mig.

 

Vandringsleden heter Abborraleden och du kan läsa mer om den --> här. Om några veckor kommer ni att få se resultatet här på bloggen.

 

Ta hand om er!

 

/Paula


Taggar: Paulas Designstudio, Abborraleden
Kommentera31 juli 2014

En liten presentation


Första blogginlägget får bli en liten presentation av mig själv och min tanke om det ni ser här på hemsidan. Jag heter som sagt Paula och så länge jag kan minnas har jag tyckt om att skapa saker. Nu när jag har gått omkring på jorden i ett par år är det på tiden att jag gör någonting åt mina dagdrömmar. Jag vill designa och programmera hemsidor med smakfull design som är lätta att navigera och förstå. Jag vill förmedla känslor genom mina fotografier och illustrationer. Och jag vill utvecklas och lära mig nya saker av alla människor jag träffar.

 

Det ni ser här på hemsidan är min portfolio. Min dröm är att jag ska få hjälpa människor att kommunicera sina budskap med hjälp av design, fotografier, illustrationer och text.

 

Tveka inte att höra av dig om du ser något du gillar, vill anlita mig för ett uppdrag eller är intresserad av ett samarbete.

 

/Paula


Taggar: Paulas Designstudio
KommenteraOm

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015