9 december 2014

Lite gammalt


Genom åren har det blivit en hel del ritande och målande för min del. Mycket har samlats i stora buntar som legat lite här och var i min atelje. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra av allt. I Söndags tog jag tag i mig själv och började sortera. En del blev skräp och andra saker gav mig massor av minnen och känslor från förr. Ibland kan jag sakna tiden från gymnasiet och åren strax efter. Men sen tänker jag efter och kommer på att det var en fin tid, men jag är ändå ganska glad att den är över. Jag skannade några av illustrationerna från alla buntar, det här är tre av dem.

 

Till på köpet har jag nu en lite mer organiserad atelje. Det ser inte ut som en flock elefanter just lekt cirkus bland en massa ritblock, garner och fåglar av papir mache (wihi!) När jag ändå var i farten passade jag på att möblera om lite också. I nästa inlägg ska ni få se hur det ser ut. Håll utkik!

 

/Paula


Taggar: Illustrationer, Gammalt, Minnen, Personligt, Atelje
KommenteraOm

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015