6 januari 2015

Nytt År, Nya Mål


Jag har börjat det nya året med en riktigt härlig ledighet. När jag inte har spenderat mina dagar med att göra ingenting så har jag tillverkat en lampa av en gammal syltburk (ni ska få se när den är klar), träffat släkt och vänner, kollat på film med min sambo och satt upp lite mål inför 2015. Min erfarenhet säger mig att jag är oförlåtligt dålig på att hålla mina nyårslöften i mer än en vecka. Men jag har ett litet löfte som jag ska göra mitt allra bästa för att hålla:

 

Jag ska göra minst en illustration om dagen under hela 2015. Det är alltså 365 illustrationer. Utan att känna någon press. Jag ska bara rita precis det jag känner för i stunden och inte ge det för mycket tanke. Några av illustrationerna kommer att synas under #EnOmDan2015 på Instagram bland andras fantastiska illustrationer. Det kan också dyka upp en och annan här i bloggen med jämna mellanrum. Tre utav illustrationerna ser ni här ovanför.

 

Har du satt upp några nyårslöften för 2015?

 

I förra inlägget lovade jag att visa hur det ser ut i min atelje. Här kommer några bilder. Illustrationen av de två hundarna var en julklappsbeställning som jag gjorde i December.

 

Ernst får vara med på ett litet hörn.

Gott nytt år på er alla!

/Paula


Taggar: 2015, Atelje, Nytt år, Nyårslöfte, EnOmDan2015


comments powered by Disqus

Om

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015