29 oktober 2014

Illustrera mera


Jag älskar att illustrera och borde egentligen göra det mycket oftare. Om inte annat så för att hålla kreativiteten flödande. I förmiddags gjorde jag de här illustrationerna med ett pågående projekt i tankarna.

 

På tal om att illustrera mera. Jag läser ett antal kreativa bloggar som har kommit på en himla kul idé. De kallar det för "Torsdagstema" och går ut på att några bloggare turas om att välja ett tema till varje torsdag. Sedan får vem som helst skapa ett bidrag i valfri teknik och länka till det i en kommentar hos den som håller i det senaste temat. Varje Torsdag visar "temaägaren" upp bidragen som har kommit in. Jag tycker det är ett jättebra sätt att hålla kreativiteten uppe och har tänkt flera gånger att jag ska bidra med något.

 

Imorgon är det torsdag och jag ska knepa ihop något till temat "i mitt badrumsskåp" som hålls av Bokkei. Jag känner mig taggad. Ta reda på mer här om du också vill vara med.

 

/Paula


Taggar: Illustrationer


comments powered by Disqus

Om

Jag heter Paula och frilansar som illustratör och fotograf.

Alla fotografier och illustrationer som visas i den här bloggen och på hemsidan är copyright och skapade av mig, om ingenting annat nämns.


Visit Paula's profile on Pinterest.


© Paula Wijk 2015